1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Member "Ignore" Pages Result In 403

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by TheBigK, Dec 11, 2011.

  1. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    I'm looking at crawler analysis in Google Webmaster Tools and found that the member 'ignore' pages are 404. I think this isn't as expected. For example -


    Shows 403 error in Google Webmaster Tools. Is this as expected?
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Does it show a 403 error for you?

    That's a server error that likely indicates a lack of permissions or an access restriction of some kind such as mod_security.
     
  3. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    Nope, it shows 'You must be logged in' message. If I'm logged in; I get a page with checkbox that asks whether to ignore the member or not.
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Maybe it's an old error that is gone now. Your server logs may contain a record of the error. Otherwise if you can't reproduce the error then there isn't anything more to do.
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This is already fixed for 1.1.1 - it's just a link that guests can't use that was accidentally shown to them. A 403 response is 100% correct for links like that.
     
    TheBigK likes this.
  6. TheBigK

    TheBigK Well-Known Member

    Thanks! Will wait for 1.1.1 (y)
     

Share This Page