1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Mark thread are Replied

Discussion in 'XenForo Questions and Support' started by Nirjonadda, May 4, 2016.

  1. Nirjonadda

    Nirjonadda Active Member

    I'm in the progress of migrating my vBulletin 4.2.4 board over to XenForo But Mark thread are Replied not working, Where i have already replied to thread.
     

    Attached Files:

  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    We have several forums including a general support forum, a troubleshooting forum and a specific import support forum. They are primarily to be used, rather than creating bug reports.

    If the import is still "in progress" then you will have to wait until it is complete. There are a number of rebuilds that can be run, or are run automatically, but they need to be run at the end to save duplication of effort.
     
  3. Nirjonadda

    Nirjonadda Active Member

    All are imported successfully with run Rebuild Caches. Only problem Mark thread are Replied not working for old post, Where i have already replied to thread. New post mark are working.
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    This is rebuilt when you rebuild "Threads" but you have to check the "Rebuild position and post counters" option.

    upload_2016-5-4_18-14-11.png
     
    Nirjonadda likes this.
  5. Nirjonadda

    Nirjonadda Active Member

    Problem fixed, Thank you for your great support!
     

Share This Page