1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed LiveLeak embedded video not showing on iOS

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by AndyB, Jul 24, 2013.

  1. AndyB

    AndyB Well-Known Member

  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    The embed code is Flash so this isn't unexpected.
     
  3. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I think they may have updated their embed code, Mike. Looking at one on their site, I see an iFrame versus Flash. I haven't compared to XenForo's implementation tho.
     
  4. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Hi Mike,

    On my forum running 1.2b5 I have the same LiveLeak video embedded as in post #1 and I can see/play it just fine.
     
  5. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    @Mike:

    Embed code in 1.2:
    Code:
    <object width="500" height="300">
        <param name="movie" value="http://www.liveleak.com/e/{$id}"></param>
        <param name="wmode" value="transparent"></param>
        <param name="allowscriptaccess" value="always"></param>
        <embed src="http://www.liveleak.com/e/{$id}" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" width="500" height="300"></embed>
    </object>
    Embed Code on Liveleak:
    Code:
    <iframe width="640" height="360" src="http://www.liveleak.com/ll_embed?f={$not_id}" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    Not sure if embedding the new way with $id will work or not.
     
  6. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    This is what I use on my forum for LiveLeak "Embed HTML":

    Code:
    <iframe width="640" height="360" src="http://www.liveleak.com/ll_embed?i={$id}" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
    
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I don't think the iframe version can be used since the ID passed to it is not in the page URL, at least in my tests.
     
  8. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I just tested AndyB's embed code (using i= instead of f=) and it indeed works.
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Aha, I was looking for docs on that and I couldn't find anything...
     
  10. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    It would be pointless to worry anyways because the iframe player is just the flash player in an iframe so its not really going to work on an ithing anyways
     
  11. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    I believe the new embed will determine whether or not it can play flash and show an alternative version or not. I posted on my localhost and don't feel like setting up my phone to see it, but I would assume the iFrame is switching between the two.
     
  12. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Works great now, Mike, thanks for fixing this.
     
    Last edited: Jul 24, 2013
  13. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I've updated the default embeds for 1.2 for LiveLeak and Metacafe to use their <iframe> methods.
     
  14. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    I just tried it ...it doesn't
     
  15. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    If you are testing on your computer (even with a changed user agent), it still displays flash. If you use an actual device, it does indeed switch.
     
  16. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    I tested with an ithing
     
  17. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    On here or your own install? Can you send me a link?
     
  18. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    i went directly to live leak from my phone...it wont play
     
  19. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Which phone are you trying it on?
     
  20. EQnoble

    EQnoble Well-Known Member

    iphone 4
     

Share This Page