1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Not a Bug latest user is not deleted when deleting user from ACP

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by erich37, Nov 3, 2010.

  1. erich37

    erich37 Well-Known Member

    I do have a member shown as "Latest Member" at my Forum homepage.
    Let´s say the username of this member is "Buddy123".

    When I go into ACP-Admin-interface and delete this user (completely delete user from my Forum), then I go back to my Forum, then this username is still shown as "Latest Member: Buddy123" at my Forum.
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    That is handled by an automated task. Give it time to update. Or run this:

    Admin CP -> Tools -> Cron Entries -> Rebuild Board Totals Counter
     
    erich37 likes this.
  3. erich37

    erich37 Well-Known Member

    you are correct Jake !

    This is not a bug, it works just fine.
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Thread moved as requested :)
     
  5. steven s

    steven s Well-Known Member

    I noticed that too.
    WOW! I just came here to report as a bug and find that I need to rebuild the counter.
    Since I'm impatient, I ran the script. Lo and behold, user gone.

    It's so nice to have a search function that finally works. :)
     
    Dean likes this.
  6. Enigma

    Enigma Well-Known Member

    I still might consider this a bug. If the user you are deleting is the most recently registered user, then the system could/should automatically rebuild the board totals counter when you delete the user.
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I wouldn't class that as a bug as such as it is designed behaviour.
    More of a tweak to the code relating to deleting a user to trigger the cron task.
     
  8. Enigma

    Enigma Well-Known Member

    Then should it not be moved to Suggestions? ;)
     
  9. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Not this thread as it was originally posted as a bug and then the OP asked for it to be marked as resolved.

    Anyone is free to make a suggestion for it though :)
     

Share This Page