• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.4 last post shifted to the right on home page.

Martok

Well-known member
#4
It must be an issue with your style. Looking at your site now you have the layout like this:

upload_2015-1-16_17-2-52.png

That's at 1366 x 768 screen resolution. Presumably your screen is much wider than this. You'll need to consult your style author about this or if you did it yourself, look at what you have done to create this layout to determine why it doesn't work at much higher resolutions.
 

Betclever

Active member
#5
I have changed to the old version cause I did not find a way to solve the issue.
It is normal thus that you have this view...

In fact, I just want a normal view like on Xenforo so I have to remove something in my CSS sheet but afterwards, I got the problem, see above.
 

Martok

Well-known member
#6
In fact, I just want a normal view like on Xenforo so I have to remove something in my CSS sheet but afterwards, I got the problem, see above.
Revert all of your CSS changes and start again?

Yes it's a pain but as no-one else knows what changes you have made, it's not going to be easy to identify what the problem is.

Of course if you have a duplicate test site (recommended) and have made clear notes for yourself of all edits you have made (highly recommended) then you can sort out the issues on your test site before making changes on your live site. :)
 

Amaury

Well-known member
#7
What templates have you edited? That'd be a good place to start. You can visit the Customized Components page to see them.