1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Installation Error (XenForo_Route_ResponseSuffix)

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by GuitarsCanada, Nov 4, 2015.

  1. GuitarsCanada

    GuitarsCanada New Member

    Greetings. Just made the decision to switch over from VB. Been with them for over 10 years. I uploaded the new Xenforo software onto my server. All seemed to go well there. When I went to start the install process I am getting this error.

    Fatal error: Class 'XenForo_Route_ResponseSuffix' not found in /public_html/test/library/XenForo/Dependencies/Install.php on line 18

    Not sure what that one means. Any help would be appreciated.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    I would recommend downloading a new .zip archive and uploading the files again.

    If you are using Filezilla as your FTP client, I recommend using something else as we have had many reports of issues with it.
     
  3. GuitarsCanada

    GuitarsCanada New Member

    Using Smart FTP but I will do as you suggest and see what happens.
     
  4. GuitarsCanada

    GuitarsCanada New Member

    Thats what it was, working fine now
     
  5. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    My personal recommendation when uploading files is to use cPanel and extract on the server (if available), otherwise WinSCP as an FTP client.
     
  6. GuitarsCanada

    GuitarsCanada New Member

    I have that ability so will do that, a better approach really
     

Share This Page