1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed install new add on, weird text?

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Mikey, Jan 14, 2011.

  1. Mikey

    Mikey Well-Known Member

    Here's what I'm talking about after updating to beta 6, I get this;


    Some left over debug code?
  2. ragtek

    ragtek Guest

    It seems so:D
    template addon_install
    <div>Date: (Y) {xen:date {$visitor.register_date}, 'Y'}</div>
    <div>Date: (picker) {xen:date {$visitor.register_date}, 'picker'}</div>
    <div>Date: (absolute) {xen:date {$visitor.register_date}, 'absolute'}</div>
    <div>Date: (nothing) {xen:date {$visitor.register_date}}</div>
    <div>Time: (H) {xen:date {$visitor.register_date}, 'H'}</div>
    <div>Time: (absolute) {xen:date {$visitor.register_date}, 'absolute'}</div>
    <div>Time: (nothing) {xen:date {$visitor.register_date}}</div>
    Mikey likes this.
  3. Mikey

    Mikey Well-Known Member

    Thanks for the confirm that you had it too, ragtek, I was worried I'd disclosed some super secret government information which was installed by some other plugin :p :D
  4. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Oops [​IMG]
  5. steven s

    steven s Well-Known Member

    Object Oriented Programming Syntax or System?
    AlexandrosD likes this.
  6. Kaiser

    Kaiser Well-Known Member

    Yea i had that also when i was just now installing the who was here mod.

Share This Page