1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Imported header, skin broken.

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by sydneyh, May 17, 2013.

  1. sydneyh

    sydneyh Member

    Hello and thanks for reading this!

    I just uploaded my custom header ( 1370x272 Pixels ).
    I did this in the following order: I changed the settings from my Header to the resolution above.
    I Uploaded the Logo.png into my FTP.
    After a couple of min the logo showed up, but no as I hoped it would.

    My skin is totally fked up now ;(
    Could anyone help me how to fix this issue?
    I'm a beginner so I would like some beginner advise.
    website: www.toastcraft.net
    Take a look at the website above and you will see what I mean!
    I'm not sure if the skin has something to do with it ( Octane )

    Thanks in advance.

    Kind regards,

  2. sydneyh

    sydneyh Member

    Main Issue is now fixed, except for one thing. I need to get the header to be in the middle. Any idea?
  3. sydneyh

    sydneyh Member

    That doesn't fix it :(
    I just tryed it
  4. Teapot

    Teapot Well-Known Member

    Excuse me, I gave you instructions for the wrong style. Let me figure out how to make that work for Octane :)
  5. sydneyh

    sydneyh Member

    Thanks a lot! I really like the community from Xenforo!
  6. Teapot

    Teapot Well-Known Member

    Okay, try this:

    In Style Properties, change the logo image to styles/default/xenforo/clear.png, but leave the height alone. Then add this to EXTRA.css:

    #logoBlock {
        background-image: url('styles/octane/xenique/logo.png');
        background-position: center;
        background-repeat: no-repeat;
    sydneyh likes this.
  7. sydneyh

    sydneyh Member

    So am I correct that you want me to change this : http://puu.sh/2VkhF.png ?
    Sorry im pretty new to this, i don't want to mess stuff up ^^
    Teapot likes this.
  8. Teapot

    Teapot Well-Known Member

    That is correct :)

    This method does have one disadvantage: your logo won't be linked to the forum index anymore. If that's a major problem, we'll have to figure out a better way to do this. This makes the logo not cause a horizontal scrollbar, however, and I'd personally accept this tradeoff. Let me know if it's a problem :)
    sydneyh likes this.
  9. sydneyh

    sydneyh Member

    Alright! It worked! result : www.toastcraft.net ! Isn't it way better now ? ^^
    Thanks a lot for your help Teapot.
    And its not a big deal for now that it is not clickable yet.

    Thanks again!
    Teapot likes this.

Share This Page