1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed IE9 (beta) - no carriage return in editor

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by gib, Sep 26, 2010.

  1. gib

    gib Active Member

    Yes, it's still in beta, but it might be worth keeping an eye on it, in case it crops up in IE9 released version.

    When I tried creating a new post in IE9 beta, I wasn't able to get a carriage return in the rich text editor, the cursor stays at the end of the first line of text.

    It's more than likely a problem with TinyMCE though.

    I use a mixture of Firefox, IE, Chrome, Safari, it's only IE9 beta that seems to have this problem on my bunch of browsers.
  2. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    gib likes this.
  3. Spenser

    Spenser Active Member

    In some cases you even can't post a new message with IE9...
  4. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    Again, addressed by the update.
  5. Floris

    Floris Guest

    XenForo will most likely update TinyMCE to support IE9 better :)
  6. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    Yay :)
  7. Floris

    Floris Guest

    Unofficial inside info ;) I didn't get it confirmed, just thought might be worth to mention this time.
  8. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    We can always count on you :)
  9. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    Actually, it's already on :)
  10. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I'm assuming this is fixed now then. :) (Don't actually have the beta installed yet.)
  11. Shamil

    Shamil Well-Known Member

    It certainly is Mike :)

Share This Page