1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 I screwed up. :(

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Shane Greer, Sep 10, 2014.

  1. Shane Greer

    Shane Greer Member

    Guys I put my upgrade package in the wrong area... namely htdocs instead of its own separate folder.

    Now my site has died.... can anyone help.

    My homepage instead of Joomla now shows this...

    Capture.JPG

    And my xenforo forum page now shows this....

    Capture.JPG
     
  2. Mr. Goodie2Shoes

    Mr. Goodie2Shoes Well-Known Member

    Does you host has any kind of back up service like R1Soft?
     
  3. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Upload the upgrade .zip files to the correct location and run the upgrade script.

    You can delete the files from the htdocs directory, making sure not to delete any other files which were already there.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    If you had Joomla at the root, presumably you can re-upload the Joomla files there?
     
  5. Shane Greer

    Shane Greer Member

    Ok so running the upgrade script now.

    In relation to my homepage of my site (not a xenforo issue I know) is it the index file that points it to my joomla CMS?
     
  6. Mr. Goodie2Shoes

    Mr. Goodie2Shoes Well-Known Member

    Yes
     
  7. Shane Greer

    Shane Greer Member

    Ok I got upgrade complete but when I press Enter Your Control Panel I get this.

    Capture.JPG
     
  8. Shane Greer

    Shane Greer Member

    Ok got my homepage back by re-uploading Joomla files to htdocs... now just getting my forum back online. Hmmmm.
     
  9. Shane Greer

    Shane Greer Member

  10. Shane Greer

    Shane Greer Member

    All good again... 1st class support as ever. Thanks guys.
     

Share This Page