• This forum has been archived. New threads and replies may not be made. All add-ons/resources that are active should be migrated to the Resource Manager. See this thread for more information.

Hungarian version

Szia!
Én vegyesen magyarítok. Létrehoztam a projektnek egy google code felületet:
http://code.google.com/p/xenforohun/ .

Szeretnék magyar nyelvű támogatást is nyújtani a xenForo-hoz, ezért a fórumom újjászervezése után létrehoztam neki egy kategóriát:
http://forum.weboldalkeszites.org/forum-xenforo

Ha valaki beszállna a fordításba, küldjön egy privit, aki itt írt nekem üzenetet, azt megkeresem. Ezzel fogok most már foglalkozni, hogy minél előbb kész legyen.
 
Sziasztok, én is beköszönök. Bár régóta itt vagyok a fórumon, licenszt csak ma vettem.

Én is nekiállok fordítani, de egyedi design miatt szerintem sok helyen a fordítás is elég egyedi lesz (szóhosszok miatt)... Majd meglátjuk, hogy használható lesz-e belőle bármi a "közösbe". :)
 
A héten a csapatom is rááll az első egyedi sablonunk elkészítési munkáira. Nekem a fő feladatom továbbra is a fordítás leszervezése.
 
Sok sikert az egyedi sablonhoz! Egész jól kezelhető az admin oldal ilyen téren, viszonylag könnyen rá tudtam húzni az alap design-t. Aztán majd frissítéskor meglátom mennyi rémálom a sablonok kezelése... :) vBulletinnél az volt, arra emlékszem... :)
 
Top Bottom