• This forum has been archived. New threads and replies may not be made. All add-ons/resources that are active should be migrated to the Resource Manager. See this thread for more information.

Hungarian version

tlsoft_tib

Member
Szia!
Én vegyesen magyarítok. Létrehoztam a projektnek egy google code felületet:
http://code.google.com/p/xenforohun/ .

Szeretnék magyar nyelvű támogatást is nyújtani a xenForo-hoz, ezért a fórumom újjászervezése után létrehoztam neki egy kategóriát:
http://forum.weboldalkeszites.org/forum-xenforo

Ha valaki beszállna a fordításba, küldjön egy privit, aki itt írt nekem üzenetet, azt megkeresem. Ezzel fogok most már foglalkozni, hogy minél előbb kész legyen.
 

Ati

Active member
Sziasztok, én is beköszönök. Bár régóta itt vagyok a fórumon, licenszt csak ma vettem.

Én is nekiállok fordítani, de egyedi design miatt szerintem sok helyen a fordítás is elég egyedi lesz (szóhosszok miatt)... Majd meglátjuk, hogy használható lesz-e belőle bármi a "közösbe". :)
 

tlsoft_tib

Member
A héten a csapatom is rááll az első egyedi sablonunk elkészítési munkáira. Nekem a fő feladatom továbbra is a fordítás leszervezése.
 

Ati

Active member
Sok sikert az egyedi sablonhoz! Egész jól kezelhető az admin oldal ilyen téren, viszonylag könnyen rá tudtam húzni az alap design-t. Aztán majd frissítéskor meglátom mennyi rémálom a sablonok kezelése... :) vBulletinnél az volt, arra emlékszem... :)
 
Top