1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Home Page URL

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by BiGU, Oct 11, 2015.

  1. BiGU

    BiGU Member

    I recently moved from forum.(website).com and changed to using: (website).com. I changed the settings in "Basic Board Information", but when a user clicks "logout", they are sent to forum.(website).com/logout/?_xfToken= - And so they are unable to logout.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Do you have any form of server caching implemented?

    You may need to purge that.
     
  3. BiGU

    BiGU Member

    No, I don't recall any being implemented but I may need to check. What else could it be?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Other than caching (browser, server, etc.) not much else really.

    You can try asking the members to force clear their browser cache to see if that resolves it.
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I don't see any reason for this link to function differently from any other link. It's also worth testing with the default style and add-ons disabled.
     
  6. BiGU

    BiGU Member

    Seems like its the style. Thing is I went through the whole thing multiple times and didn't seem to find anything :/. Any suggestions as to where specifically it would be?
     
  7. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If it's a third party style, you will need to ask in the resource thread.

    Otherwise check the customized components related to the elements involved with the log out functions.
     
  8. BiGU

    BiGU Member

    Okay, I found the issue. Thank you! :)
     

Share This Page