XF 1.4 Got server errors it is mysql server down message??

Lexy

Active member
#1
#0 /home/adminzona/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 /home/adminzona/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/Model/DataRegistry.php(164): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\r\n\t\t\tINSERT INT...', Array)
#3 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Model/Cache.php(118): XenForo_Model_DataRegistry->set('wfc__1_forum_li...', Array)
#4 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Model/Cache.php(69): WidgetFramework_Model_Cache->_set('_1_forum_list', Array)
#5 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(583): WidgetFramework_Model_Cache->setCachedWidgets(Array, 'forum_list_12', 1)
#6 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(625): WidgetFramework_Core->_saveCachedWidget('forum_list_12', '<div class="ava...', Array, true, false)
#7 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/WidgetRenderer.php(711): WidgetFramework_Core::saveCachedWidget('forum_list_12', '<div class="ava...', Array, true, false)
#8 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(397): WidgetFramework_WidgetRenderer->render(Array, 'forum_list', Array, Object(XenForo_Template_Public), '')
#9 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(316): WidgetFramework_Core->_renderWidgetsFor('forum_list', Array, Object(XenForo_Template_Public), '\n\t\n\t\n\t\n\t\t\n\t\t\n\t\t...')
#10 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Listener.php(126): WidgetFramework_Core->renderWidgetsFor('forum_list', Array, Object(XenForo_Template_Public), Array)
#11 [internal function]: WidgetFramework_Listener::template_post_render('forum_list', '\n\n\n\n\n\n\n\t\n\n\n\n\t<o...', Array, Object(XenForo_Template_Public))
#12 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/CodeEvent.php(58): call_user_func_array(Array, Array)
#13 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(195): XenForo_CodeEvent::fire('template_post_r...', Array, 'forum_list')
#14 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
#15 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php(123): XenForo_Template_Public->render()
#16 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/FrontController.php(618): XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer(Object(XenForo_Template_Public), Array)
#17 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
#18 /home/adminzona/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#19 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(35) "http://www.adminzona.club/index.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
You haven't provided the actual error message -- it's above the data that you provided.

That said, it pretty clearly is an add-on issue -- the widget framework specifically.
 

Lexy

Active member
#4
Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
Generated By: Unknown Account, Today at 11:19 AM
Stack Trace
#0 /home/adminozona/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 /home/adminozona/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /home/adminozona/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(661): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('DELETE FROM `xf...')
#3 /home/adminozona/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(168): Zend_Db_Adapter_Abstract->delete('xf_deferred', 'deferred_id = 2...')
#4 /home/adminozona/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(232): XenForo_Model_Deferred->deleteDeferredById(2352)
#5 /home/adminozona/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(390): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999594688, '', false)
#6 /home/adminozona/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(335): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#7 /home/adminozona/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#8 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(33) "http://37.59.237.108/deferred.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(3) {
["_xfRequestUri"] => string(54) "/index.php?forums/forum1.7/&order=title&direction=desc"
["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
["_xfResponseType"] => string(4) "json"
}
}

Delete... Close
 

Lexy

Active member
#6
That's not the same error.
i know that seems this people who run servers are amateurs.

Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli statement execute error : Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:214
Generated By: McRoy man, Juče u 18:59
Stack Trace
#0 /home/adminzona/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(297): Zend_Db_Statement_Mysqli->_execute(Array)
#1 /home/adminzona/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(479): Zend_Db_Statement->execute(Array)
#2 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/Model/DataRegistry.php(164): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('\r\n\t\t\tINSERT INT...', Array)
#3 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Model/Cache.php(118): XenForo_Model_DataRegistry->set('wfc_f066c1d03ca...', Array)
#4 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Model/Cache.php(69): WidgetFramework_Model_Cache->_set('l2s1tzEurope/Am...', Array)
#5 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Model/Cache.php(233): WidgetFramework_Model_Cache->setCachedWidgets(Array, 'forum_list_lock...', 1)
#6 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(576): WidgetFramework_Model_Cache->setLiveCache(Array, 'forum_list_lock...', 1)
#7 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(625): WidgetFramework_Core->_saveCachedWidget('forum_list_lock...', '0', Array, false, true)
#8 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/WidgetRenderer.php(554): WidgetFramework_Core::saveCachedWidget('forum_list_lock...', '0', Array, false, true)
#9 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/WidgetRenderer.php(715): WidgetFramework_WidgetRenderer->_releaseLock('forum_list_lock...')
#10 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(397): WidgetFramework_WidgetRenderer->render(Array, 'forum_list', Array, Object(XenForo_Template_Public), '')
#11 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(316): WidgetFramework_Core->_renderWidgetsFor('forum_list', Array, Object(XenForo_Template_Public), '\n\t\n\t\n\t\n\t\t\n\t\t\t\n\n...')
#12 /home/adminzona/public_html/library/WidgetFramework/Listener.php(126): WidgetFramework_Core->renderWidgetsFor('forum_list', Array, Object(XenForo_Template_Public), Array)
#13 [internal function]: WidgetFramework_Listener::template_post_render('forum_list', '\n\n\n\n\n\n\n\t\n\n\n\n\t<o...', Array, Object(XenForo_Template_Public))
#14 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/CodeEvent.php(58): call_user_func_array(Array, Array)
#15 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(195): XenForo_CodeEvent::fire('template_post_r...', Array, 'forum_list')
#16 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
#17 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php(123): XenForo_Template_Public->render()
#18 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/FrontController.php(618): XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer(Object(XenForo_Template_Public), Array)
#19 /home/adminzona/public_html/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
#20 /home/adminzona/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#21 {main}
Request State
array(3) {
["url"] => string(31) "http://adminzona.club/index.php"
["_GET"] => array(0) {
}
["_POST"] => array(0) {
}
}

Izbrisati... Zatvoriti
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#7
To be honest, both of these errors are probably a side effect of high load on the server. There isn't really much that can be done in the application.
 
Top