1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Daily errors from Server Log

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by BrokenChaos, Jan 28, 2016.

  1. BrokenChaos

    BrokenChaos Member

    I keep getting these errors and I dont know why or how to fix it...

    Server Error Logs
    1. Delete...
      file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known Today at 4:15 AM - library/LS/Rimbit/Renderer.php:83
    2. Delete...
      file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Temporary failure in name resolution Today at 4:14 AM - library/LS/Rimbit/Renderer.php:83
    Error Info
    ErrorException: file_get_contents(): php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known - library/LS/Rimbit/Renderer.php:83
    Generated By: Unknown Account, Today at 4:15 AM
    Stack Trace
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'file_get_conten...', '/home/rimbit/pu...', 83, Array)
    #1 /home/rimbit/public_html/library/LS/Rimbit/Renderer.php(83): file_get_contents('http://coinmark...')
    #2 /home/rimbit/public_html/library/WidgetFramework/WidgetRenderer.php(683): LS_Rimbit_Renderer->_render(Array, 'forum_view', Array, Object(XenForo_Template_Public))
    #3 /home/rimbit/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(397): WidgetFramework_WidgetRenderer->render(Array, 'forum_view', Array, Object(XenForo_Template_Public), Object(_WidgetFramework_ArrayOfString))
    #4 /home/rimbit/public_html/library/WidgetFramework/Core.php(316): WidgetFramework_Core->_renderWidgetsFor('forum_view', Array, Object(XenForo_Template_Public), '')
    #5 /home/rimbit/public_html/library/WidgetFramework/Listener.php(126): WidgetFramework_Core->renderWidgetsFor('forum_view', Array, Object(XenForo_Template_Public), Array)
    #6 [internal function]: WidgetFramework_Listener::template_post_render('forum_view', '\n\t\n\n\n\n\n\n\t\n\n\n\n\n\n...', Array, Object(XenForo_Template_Public))
    #7 /home/rimbit/public_html/library/XenForo/CodeEvent.php(58): call_user_func_array(Array, Array)
    #8 /home/rimbit/public_html/library/XenForo/Template/Abstract.php(195): XenForo_CodeEvent::fire('template_post_r...', Array, 'forum_view')
    #9 /home/rimbit/public_html/library/XenForo/Template/Public.php(110): XenForo_Template_Abstract->render()
    #10 /home/rimbit/public_html/library/XenForo/ViewRenderer/HtmlPublic.php(123): XenForo_Template_Public->render()
    #11 /home/rimbit/public_html/library/XenForo/FrontController.php(637): XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic->renderContainer(Object(XenForo_Template_Public), Array)
    #12 /home/rimbit/public_html/library/XenForo/FrontController.php(158): XenForo_FrontController->renderView(Object(XenForo_ControllerResponse_View), Object(XenForo_ViewRenderer_HtmlPublic), Array)
    #13 /home/rimbit/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #14 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(72) "http://rimbit.com/forums/exchanges-c-cex-yobit-etc.50/?order=reply_count"
    ["_GET"] => array(1) {
    ["order"] => string(11) "reply_count"
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
  2. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Is that an add-on you have installed? If so, disable it and see if they go away. If so, contact the author and report the issue to them.
     

Share This Page