• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.3 Friendly URL's not working with https

kontrabass

Well-known member
#1
Hmm... I finally got around to putting in a certificate on TalkBass, but it seems the friendly XF URL's don't work with https. I wonder, do I need to change something in my apache conf?

https://talkbass.com/forums/amps-bg.15/

Here's my ssl error log:

Code:
[Fri Apr 18 15:36:05 2014] [error] [client 166.147.82.167] File does not exist: /home/mysite/html/forums, referer: https://www.talkbass.com/

[Fri Apr 18 15:36:19 2014] [error] [client 166.147.82.167] File does not exist: /home/mysite/html/forums, referer: https://www.talkbass.com/

[Fri Apr 18 15:36:30 2014] [error] [client 166.147.82.167] File does not exist: /home/mysite/html/threads, referer: https://www.talkbass.com/

[Fri Apr 18 15:36:31 2014] [error] [client 166.147.82.167] File does not exist: /home/mysite/html/threads, referer: https://www.talkbass.com/

[Fri Apr 18 15:36:53 2014] [error] [client 108.207.244.172] File does not exist: /home/mysite/html/attachments, referer: https://talkbass.com/

[Fri Apr 18 15:36:58 2014] [error] [client 108.207.244.172] File does not exist: /home/mysite/html/forums, referer: https://talkbass.com/

[Fri Apr 18 15:42:47 2014] [error] [client 108.207.244.172] File does not exist: /home/mysite/html/forums

[Fri Apr 18 15:42:59 2014] [error] [client 108.207.244.172] File does not exist: /home/mysite/html/forums
 
Last edited:

Mike

XenForo developer
Staff member
#2
As you've presumably defined a new vhost for HTTPS, have you ensured that "AllowOverride" is enabled for it? (Depending on your configuration for your normal, HTTP version.)