1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Forums are not working...

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by leo123138, May 29, 2013.

  1. leo123138

    leo123138 New Member

    I have been told by my provider who I gave FTP access to and he found this and told me to paste here and see if anyone knows why its not working...

    My forum: http://magnagaming.co.uk


    [29-May-2013 13:39:48 UTC] PHP Deprecated: Directive 'register_globals' is deprecated in PHP 5.3 and greater in Unknown on line 0
    [29-May-2013 13:39:48 UTC] PHP Fatal error: Uncaught exception 'ErrorException' with message 'ini_set() has been disabled for security reasons' in /home/magnagam/public_html/library/XenForo/Error.php:106
    Stack trace:
    #0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(2, 'ini_set() has b...', '/home/magnagam/...', 106, Array)
    #1 /home/magnagam/public_html/library/XenForo/Error.php(106): ini_set('display_errors', true)
    #2 /home/magnagam/public_html/library/XenForo/Error.php(90): XenForo_Error::_getPhrasedTextIfPossible('An unexpected d...', 'unexpected_data...')
    #3 /home/magnagam/public_html/library/XenForo/Application.php(309): XenForo_Error::unexpectedException(Object(Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception))
    #4 [internal function]: XenForo_Application::handleException(Object(Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception))
    #5 {main}
    thrown in /home/magnagam/public_html/library/XenForo/Error.php on line 106
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Your host has disabled a fundamental PHP function. They'll need to enable this.
    Tracy Perry likes this.

Share This Page