1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 Forum error urgent help needed

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Lawless Baron, Jun 14, 2012.

  1. Lawless Baron

    Lawless Baron Member

    Code:
    Server Error Log
    Error Info
    XenForo_Exception: Invalid model 'XenForo_Model_Forum' specified - library/XenForo/Model.php:192
    Generated By: Unknown Account, Yesterday at 7:00 PM
    Stack Trace
    #0 /home/gamingbb/public_html/library/XenForo/Controller.php(101): XenForo_Model::create('XenForo_Model_F...')
    #1 /home/gamingbb/public_html/library/XenForo/ControllerHelper/ForumThreadPost.php(175): XenForo_Controller->getModelFromCache('XenForo_Model_F...')
    #2 /home/gamingbb/public_html/library/XenForo/ControllerHelper/ForumThreadPost.php(38): XenForo_ControllerHelper_ForumThreadPost->getForumOrError(60, Array)
    #3 /home/gamingbb/public_html/library/XenForo/ControllerHelper/ForumThreadPost.php(75): XenForo_ControllerHelper_ForumThreadPost->assertForumValidAndViewable(60, Array)
    #4 /home/gamingbb/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/Thread.php(33): XenForo_ControllerHelper_ForumThreadPost->assertThreadValidAndViewable(15, Array, Array)
    #5 /home/gamingbb/public_html/library/EWRmedio/ControllerPublic/Thread.php(7): XenForo_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #6 /home/gamingbb/public_html/library/XenForo/FrontController.php(310): EWRmedio_ControllerPublic_Thread->actionIndex()
    #7 /home/gamingbb/public_html/library/XenForo/FrontController.php(132): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #8 /home/gamingbb/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #9 {main}
    Request State
    array(3) {
    ["url"] => string(63) "http://gamingbb.net/threads/getting-a-3ds-in-around-a-month.15/"
    ["_GET"] => array(0) {
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
  2. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    Looks like a missing file. Run a file check:

    Admin CP -> Tools -> File Health Check

    If any errors are reported then you need to re-upload the original files.
     
  3. Lawless Baron

    Lawless Baron Member

    files are ok but it seems like it may be database but i cant repair it

    seems to be a theme error
     
  4. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    The error names XenForo_Model_Forum. Make sure this file exists:

    library/XenForo/Model/Forum.php
     
  5. Lawless Baron

    Lawless Baron Member

    My mistake it seem to have been a theme error
     

Share This Page