• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Font Awesome Display Issue

Amaury

Well-known member
#1
This is just a general query.

I know where the buttons lead (e.g., Next), but I'm not understanding what the images are supposed to represent because they all look the same:

Gallery.png
 

FredC

Well-known member
#5
This is just a general query.

I know where the buttons lead (e.g., Next), but I'm not understanding what the images are supposed to represent because they all look the same:

View attachment 89359
I had this issue happen when there were two versions of FA being called from various templates.. In other words FA plugins or template modifications clash with other FA integration with outdated versions.

I know that didnt make much sense but that was the problem i had with Font Awesome in the past.. Not sure if thats the case here but worth investigating.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#6
That screenshot was taken at XF.com but we certainly don't call Font Awesome twice anywhere here.

Is there anything listed in the browser F12 console when the icons are missing @Maru?
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#10
Or just turn off Ad Block Plus. I don't use it myself so I can't really advise how to do it.

Basically, try it with all browser extensions disabled first if possible. It might not be ABP, but disabling all extensions will help to narrow down the problem.
 

Amaury

Well-known member
#11
Or just turn off Ad Block Plus. I don't use it myself so I can't really advise how to do it.

Basically, try it with all browser extensions disabled first if possible. It might not be ABP, but disabling all extensions will help to narrow down the problem.
Just found the issue, actually. It had to do with the code I had in Stylish for here:

Code:
@-moz-document domain("xenforo.com") {
* { font-family: 'Trebuchet MS' !important; }
.xenOverlay.memberCard .userInfo .status { display: none !important; }
}
Specifically, the font family for some reason. Font Awesome still worked with the member card code active.
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#14
If that code was for the sole purpose of changing the message text to Trebuchet then you'd be better to use:

Code:
.messageText { font-family: 'Trebuchet MS' !important; }
 

Amaury

Well-known member
#15
If that code was for the sole purpose of changing the message text to Trebuchet then you'd be better to use:

Code:
.messageText { font-family: 'Trebuchet MS' !important; }
Ah! That and the rich text editor are the only areas that use Georgia, I believe (though the code I had didn't affect the editor for some reason).