• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Cannot reproduce  facebook share disabling

Jo.

Well-known member
#1
I'm not sure if this is a bug or if we've done something wrong... but when we uncheck the "enable facebook like/recommend feature" box in beta 3, the share button is still seen on the forum... and so this doesn't seem to have worked.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
#2
Do you have any mods or add-ons installed?

I just tested this on my local install and the Facebook related content disappeared from the thread view.

Re-enabling the feature replaced the button, text, etc. on the page.
 

steven s

Well-known member
#3
I'm not sure if this is a bug or if we've done something wrong... but when we uncheck the "enable facebook like/recommend feature" box in beta 3, the share button is still seen on the forum... and so this doesn't seem to have worked.
Might be a cache issue.
I just unchecked it and don't see facebook anymore.
 

Jo.

Well-known member
#5
Do you have any mods or add-ons installed?

I just tested this on my local install and the Facebook related content disappeared from the thread view.

Re-enabling the feature replaced the button, text, etc. on the page.
sorry - only just saw your post Brogan.

we have the happy place smilies addon... and removed trophies... but that's it.
 

Mike

XenForo developer
Staff member
#6
Template modifications could break it as well. Try creating a new style with no modifications and see if it shows up there.