1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Facebook Recommend (IE)

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by FredC, Jan 16, 2011.

  1. FredC

    FredC Well-Known Member

    Im haing problems figuring out why the FB recommend button is not appearing in IE.. It works flawlessly in Fire Fox but none of my members who use Internet Explorer can see the link.

    Internet Explorer:
    Capture_01162011_131107.jpg

    Fire Fox:
    Capture_01162011_130956.jpg

    I have two XF forums and i am having this problems on both boards. Screen Shots from a Beta 6 forum the other site with the same problem is still running Beta 5.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Does it appear in the default style?

    It could be related to the border which is appearing just above it.
     
  3. FredC

    FredC Well-Known Member

    :D it sure does.. Any idea what variable i need to change?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That border doesn't appear in the default style so you will need to work around that, possibly changing margins, padding, etc.

    How did you add it?
    Using Style Properties or a template edit?
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It may not be the border - revert your PAGE_CONTAINER template.
     
    Brogan likes this.
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Good point Mike, I always make the mistake of assuming all outdated templates have been reverted.

    Must remember to keep asking that question in future.
     
  7. FredC

    FredC Well-Known Member

    I was just wondering the same thing.. Seems i have that same border on my 100% stock default template to..
    That did it.. Thanks
     
  8. FredC

    FredC Well-Known Member

    I actually did that already then went back and manually updated them, looking now to see what plugin is causing this..
    ---------------------
    ETA: None i guess, the outdated template and the default template are identical.
     
  9. FredC

    FredC Well-Known Member

    Weird.. But there is nothing to revert on my other forum.. So what fixed one site didnt do squat on the other. ;) ANy other ideas?

    Capture_01162011_144709.jpg Capture_01162011_144233.jpg Capture_01162011_144413.jpg
     
  10. dabollicks

    dabollicks Active Member

    Before upgrading to beta 6 I couldn't see the recommend in ie either. Now I'm on beta 6 it's there
     
    FredC likes this.
  11. FredC

    FredC Well-Known Member

    Thanks, Just updated to Beta6 on that forum and all is well.
     

Share This Page