1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Facebook Login

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Nosxxx, Jun 13, 2013.

  1. Nosxxx

    Nosxxx Member

    Hey,
    I'm logged in in Facebook, but i am not logged in in Xenforo.
    If i log me in in Xenforo on this Site http://xenforo.com/community/login/
    I get this error :
    Code:
    Error: Error Redirection
    The site is redirecting the request in a way that they will never complete.
    This issue can sometimes occur when cookies disabled or rejected
    are.
    Used Browser Firefox.

    If i log me in by the Bar it work ;)

    Sorry for my bad english.
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    I just tested this and can confirm. (Chrome 27, Windows 7)

    If you log out, go to the login form: http://xenforo.com/community/login/

    And try to login with Facebook, the connection is closed due to a redirect loop.
     
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I can't reproduce this. Is it still happening?

    I can sort of see the concept so I may try to make sure it doesn't happen.
     
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Yeah still happening.
    Quite a lengthy delay before it eventually craps out with a redirect loop error.
     
  5. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I can see why it's happening, it's just not happening for me. Very confusing.
     
  7. Nosxxx

    Nosxxx Member

    It happens only if you are logged out in Xenforo and already logged in in Facebook.
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Right, got it to happen now. Fixed locally - will be rolled out here soon.
     
    Nosxxx likes this.

Share This Page