1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Facebook Connect

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by George, Feb 24, 2011.

  1. George

    George Active Member

    I get the following error:
    Then the page refreshes over and over and over. I can not even login with my regular login.


    Edit:
    Might I add that it is only the first time I visit the site for the day. After I get the facebook login stopped and login regular. I can then log out and login with facebook.
     
  2. Ati

    Ati Active Member

    Facebook is having issues now, many of their pages don't load at all.
     
    erich37 likes this.
  3. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    You can try the Facebook tester in the admin CP (tools tab). The server error log also reports any Facebook connection errors. We do have some FB-related errors reported here, and they seem to indicate problems on FB's end.
     
  4. George

    George Active Member

    I tested the connection via the admincp. It seems to only be with the auto connection.
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Is it still not working now?
     
  6. George

    George Active Member

    It is still not working. I can login with facebook and test the connection. It is only the auto login feature.
    Like when I first visit the site with out being logged in. The facebook feature tries to auto log me in.
     
  7. George

    George Active Member

    New error it says the domain is to large.

    Here is the URL after the auto login feature adds to the url:
    removed
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This isn't an issue I can reproduce locally. I can get automatically logged into via FB without a problem.

    The concept of getting automatically logged in and clicking the button are actually very similar; the only difference is how we are given the access token. Can you check the server error log in the admin CP? It's under Tools. This will give us a more specific error message.
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Well, I just created a FB-associated account with your site, so we'll see what happens for me. The server error log will still be useful though.
     
  10. George

    George Active Member

    The server log is empty.
     
  11. George

    George Active Member

    P.S. I made you admin so you can look at the settings and check the log and test the connection. I can do the same on the facebook app if need be.
     
  12. George

    George Active Member

    Still just reloads and reloads on my first visit every day.
     
  13. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I see the issue today. Can you send me FTP details so I can try to debug this?
     
  14. George

    George Active Member

    Sure thing.

    Sent in PC.
     
  15. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    For reference, this appears to be a host-related issue, caused by them blocking any URL which has another URL within (eg, example.com?redirect=http://example.com). If you have this issue, you will need to contact your host and get them to disable that rule for you.
     
  16. George

    George Active Member

    It was a mod_security rule blocking this. I contacted them and they white listed me in about 2 minutes. Nice support from them.

    But for a product in a RC stage that is not supported. I sure had great support here. The dev went up and out of his way to make an account on my site, get ftp access, and debug this for me. I can not ask for much more from an unsupported product. A+++ for support from xenForo.

    Thanks again Mike.
     
    Dan and Mike like this.
  17. Scar3croW

    Scar3croW New Member

    This post helped me a lot. I asked hostgator to whitelist me and they did it. It fixed the issue.
     

Share This Page