• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.5 Errors since starting bounced email...

#1
I am not sure if there is something I don't have setup correctly or how to test it... but we are getting some errors since setting up the automated bounced email.

Code:
Server Error Log
Error Info
Zend_Mail_Protocol_Exception: cannot read - connection closed? - library/Zend/Mail/Protocol/Imap.php:139
Generated By: Unknown Account, Today at 2:24 PM
Stack Trace

#0 /home/x/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Imap.php(155): Zend_Mail_Protocol_Imap->_nextLine()
#1 /home/x/public_html/library/Zend/Mail/Protocol/Imap.php(104): Zend_Mail_Protocol_Imap->_assumedNextLine('* OK')
#2 /home/x/public_html/library/Zend/Mail/Storage/Imap.php(273): Zend_Mail_Protocol_Imap->connect('host.snapmail.m...', 993, 'TLS')
#3 /home/x/public_html/library/XenForo/Model/EmailBounce.php(304): Zend_Mail_Storage_Imap->__construct(Array)
#4 /home/x/public_html/library/XenForo/Deferred/EmailBounce.php(19): XenForo_Model_EmailBounce->openBounceHandlerConnection()
#5 /home/x/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(295): XenForo_Deferred_EmailBounce->execute(Array, Array, 7.99999904633, '')
#6 /home/x/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(429): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 7.99999904633, '', false)
#7 /home/x/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(374): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
#8 /home/x/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
#9 {main}

Request State

array(3) {
  ["url"] => string(38) "https://www.avnirvana.com/deferred.php"
  ["_GET"] => array(0) {
  }
  ["_POST"] => array(4) {
    ["_xfRequestUri"] => string(45) "/threads/dreaded-hum-buzz-or-ground-loop.243/"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"
  }
}
upload_2017-5-30_20-31-49.png
 
#2
So how would we go about getting support for this... am I in the wrong place?

We are at 5 errors total right now.

Thanks,
Sonnie
 

Tracy Perry

Well-known member
#3
For guaranteed help, you can always submit a ticket.
Are you using an outside service for your email?
Have you confirmed the credentials and ports (and encryption) are correct?
 
#4
Did not realize there was a ticket system.

We use our own domain email... on our server. We use the email system built into XF as shown above with the settings.

Yes... the account has been tested.

When I look at the Email Bounce Log... nothing. We would have at least one a day on average, so I suspect something is not correct.

upload_2017-5-31_17-37-49.png