1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Errors in Upgrade to 1.2.3

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by daudet, Nov 14, 2013.

  1. daudet

    daudet Member

    I just upgraded from 1.1.2 and I have various errors.

    First of all I have this...

    There are various issues with the template style also. This might be related. If someone could get me started on where to look that would be great.

    Attached Files:

  2. daudet

    daudet Member

    I also have the images missing in the Admin panel.

  3. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Disable your add-ons.
    Re-upload all your XenForo files
    Rebuild your master cache

    YOUR SITE URL /install/index.php?upgrade/

    Click on "rebuild master data"

    www.sociallyuncensored.eu 2013-11-13 21 48 51.png

    It's very possible from the look of those errors that your browser may have timed out during the upgrade process. Or that you didn't successfully upload all your files.

    This process should eliminate those possibilities
    Last edited: Nov 14, 2013
  4. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Your site still reads XenForo 1.2.1

    So yes, I would stand on the argument that it didn't take the first time.

    www.balancedtrainers.com 2013-11-13 22 13 23.png

    If you're still having issues, feel free to send me a PM and I'll be happy to take a look.
  5. Jeremy

    Jeremy XenForo Moderator Staff Member

    If you are running any sort of caching mechanism for PHP you should make sure that is cleared after you upload the new files to begin the upgrade.
    Adam Howard likes this.
  6. daudet

    daudet Member

    Thanks! I re-did things as suggested and it worked ! The other install was a real mess.

    The help was very much appreciated!

    Adam Howard likes this.
  7. Adam Howard

    Adam Howard Well-Known Member

    Glad you were able to resolve it :)

Share This Page