• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Not a bug ErrorException: getimagesize(): library/XenGallery/Helper/Image.php:84

#1
Hello,

I keep getting repetitive server errors for my YouTube Videos in XenGallery. It seems like I get them for every video.

XenForo 1.5.11
XenForo Media Gallery 1.1.10


====

Stack Trace
#0 [internal function]: XenForo_Application::handlePhpError(8, 'getimagesize():...', '/home/soulfight...', 84, Array)
#1 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenGallery/Helper/Image.php(84): getimagesize('data/xengallery...')
#2 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenGallery/Helper/Image.php(1273): XenGallery_Helper_Image->_readImageInfo()
#3 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenGallery/Helper/Image.php(210): XenGallery_Helper_Image->getRatioHeightToWidth()
#4 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenGallery/Thumbnail/Abstract.php(150): XenGallery_Helper_Image->resize('640', '350', 'crop')
#5 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenGallery/Thumbnail/Abstract.php(185): XenGallery_Thumbnail_Abstract->saveThumbnail()
#6 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenGallery/Thumbnail/YouTube.php(33): XenGallery_Thumbnail_Abstract->verifyThumbnailUrl('https://i.ytimg...')
#7 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenGallery/ControllerPublic/Media.php(2277): XenGallery_Thumbnail_YouTube->getThumbnailUrl('LXTsofl2DMY?148...')
#8 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenForo/FrontController.php(351): XenGallery_ControllerPublic_Media->actionThumbnail()
#9 /home/soulfighters/public_html/network/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#10 /home/soulfighters/public_html/network/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#11 {main}

Request State
array(3) {
["url"] => string(98) "http://soulfightersacademy.com/network/index.php?media/thumbnail&id=youtube.LXTsofl2DMY?1481297554"
["_GET"] => array(2) {
["media/thumbnail"] => string(0) ""
["id"] => string(30) "youtube.LXTsofl2DMY?1481297554"
}
["_POST"] => array(0) {
}
}

===

XenForo 1.5.11
XenForo Media Gallery 1.1.10
 

Chris D

XenForo developer
Staff member
#2
There's definitely a bug here as that URL is badly formed, so we will look into that.

Though I'm not totally sure what is causing this exception. We may need to get you to open up a ticket and provide FTP access so we can look into this in more detail.