1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Error when upgrading to 1.5.8

Discussion in 'Installation, Upgrade, and Import Support' started by Logos1001, Jun 6, 2016.

  1. Logos1001

    Logos1001 Member

    I get the following error when upgrading from 1.4 to 1.5.8:

    Invalid class: XenForo_Route_PrefixAdmin_Languages

    Upgrade will not continue.
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This would generally indicate that at least one of the files hasn't been uploaded properly. Please reupload the files.
     
  3. Logos1001

    Logos1001 Member

    re-downloaded and uploaded all the files get the same error
     
  4. Steve F

    Steve F Well-Known Member

    What FTP program are you using to upload? FileZilla is known to have issues with some files.
     
  5. Logos1001

    Logos1001 Member

    I am using fileZilla. I get no failed transfers at all. I will try another FTP program but I don't think that's the issue.
     
  6. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    A lot of people have had issues with FileZilla. @Brogan recommends using WinSCP, I think it was called.
     
  7. Logos1001

    Logos1001 Member

    Now I am getting this error:

    The callback class 'XenForo_Option_ImageLibrary' for option 'imageLibrary' is not valid.
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This is the same underlying cause. The fact that you seem to be getting different errors at different times definitely points to upload issues.
     
  9. Logos1001

    Logos1001 Member

    Ok, I have copied the actual ZIP fill to the server and extracted there and I am still getting the same error.
     
  10. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Please submit a ticket with FTP details (and a user login we can use to access the upgrade system).
     

Share This Page