1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.4 Error when tried to copy post to another thread

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Sunka, Feb 11, 2015.

  1. Sunka

    Sunka Well-Known Member

    When I tried to copy post which contain attachments (photos) from one thread to another, error is generated.

    Edit: Error generated even when post don't have attachments

    Code:
    Server Error Log
    Error Info
    Zend_Db_Statement_Mysqli_Exception: Mysqli prepare error: Unknown column 'last_edit_username' in 'field list' - library/Zend/Db/Statement/Mysqli.php:77
    Generated By: Sunka, 3 minutes ago
    Stack Trace
    
    #0 /home/pijanitv/public_html/library/Zend/Db/Statement.php(115): Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare('INSERT INTO `xf...')
    #1 /home/pijanitv/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Mysqli.php(381): Zend_Db_Statement->__construct(Object(Zend_Db_Adapter_Mysqli), 'INSERT INTO `xf...')
    #2 /home/pijanitv/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(478): Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare('INSERT INTO `xf...')
    #3 /home/pijanitv/public_html/library/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(574): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('INSERT INTO `xf...', Array)
    #4 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/Model/Post.php(1684): Zend_Db_Adapter_Abstract->insert('xf_post', Array)
    #5 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/Model/Post.php(1481): XenForo_Model_Post->_copyPost(Array, Array, Array)
    #6 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/Model/Post.php(1385): XenForo_Model_Post->_moveOrCopyPosts('copy', Array, Array, Array, Array)
    #7 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/Model/InlineMod/Post.php(475): XenForo_Model_Post->copyPosts(Array, Array, Array, Array)
    #8 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/Model/InlineMod/Post.php(419): XenForo_Model_InlineMod_Post->_moveOrCopyPosts('copy', Array, Array, Array, Array, NULL)
    #9 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/InlineMod/Post.php(231): XenForo_Model_InlineMod_Post->copyPosts(Array, Array, NULL)
    #10 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/ControllerPublic/InlineMod/Post.php(155): XenForo_ControllerPublic_InlineMod_Post->_moveOrCopyPostsAction('canCopyPosts', 'copyPosts', 'XenForo_ViewPub...', 'inline_mod_post...')
    #11 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/FrontController.php(347): XenForo_ControllerPublic_InlineMod_Post->actionCopy()
    #12 /home/pijanitv/public_html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #13 /home/pijanitv/public_html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #14 {main}
    
    Request State
    
    array(3) {
      ["url"] => string(46) "http://www.pijanitvor.com/inline-mod/post/copy"
      ["_GET"] => array(0) {
      }
      ["_POST"] => array(7) {
        ["thread_type"] => string(8) "existing"
        ["existing_url"] => string(50) "http://www.pijanitvor.com/threads/rthrehreh.13899/"
        ["save"] => string(10) "Copy Posts"
        ["posts"] => array(1) {
          [0] => string(6) "354367"
        }
        ["_xfConfirm"] => string(1) "1"
        ["redirect"] => string(57) "http://www.pijanitvor.com/threads/test.25834/#post-354367"
        ["_xfToken"] => string(8) "********"
      }
    }
    
    
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Can you disable all add-ons and try again.
     
    Sunka likes this.
  3. Sunka

    Sunka Well-Known Member

    I have tried one by one and it is related to addon Moderator essentials.
    I have allready ask for help @Daniel Hood in dedicated thread.
    Thanks Brogan.
     

Share This Page