1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Email related server errors. Every minute for 6 days! Please help

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Stuart Wright, Mar 9, 2014.

  1. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    So I've only just realised that there is some substance to the reports from people that they are not getting mails from AVForums.
    I'm just looking at the server errors starting on Monday at 11:36am and then every minute or so since.
    I have hundreds of emails reporting

    Zend_Mail_Transport_Exception: Unable to send mail. - library/Zend/Mail/Transport/Sendmail.php:137
    Generated By: Unknown Account, 26 minutes ago

    #0 /home/sites/avforums/public_html/library/Zend/Mail/Transport/Abstract.php(348): Zend_Mail_Transport_Sendmail->_sendMail()
    #1 /home/sites/avforums/public_html/library/Zend/Mail.php(1194): Zend_Mail_Transport_Abstract->send(Object(Zend_Mail))
    #2 /home/sites/avforums/public_html/library/XenForo/Model/MailQueue.php(62): Zend_Mail->send(Object(Zend_Mail_Transport_Sendmail))
    #3 /home/sites/avforums/public_html/library/XenForo/Deferred/MailQueue.php(10): XenForo_Model_MailQueue->runMailQueue(9.966099023819)
    #4 /home/sites/avforums/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(252): XenForo_Deferred_MailQueue->execute(Array, Array, 9.966099023819, '')
    #5 /home/sites/avforums/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(378): XenForo_Model_Deferred->runDeferred(Array, 9.966099023819, '', false)
    #6 /home/sites/avforums/public_html/library/XenForo/Model/Deferred.php(331): XenForo_Model_Deferred->_runInternal(Array, NULL, '', false)
    #7 /home/sites/avforums/public_html/deferred.php(23): XenForo_Model_Deferred->run(false)
    #8 {main}

    array(3) {
    ["url"] => string(36) "http://www.avforums.com/deferred.php"
    ["_GET"] => array(0) {
    ["_POST"] => array(4) {
    ["_xfRequestUri"] => string(74) "/threads/games-bargains-you-mean-we-can-play-them-as-well.1785055/page-157"
    ["_xfNoRedirect"] => string(1) "1"
    ["_xfToken"] => string(8) "********"
    ["_xfResponseType"] => string(4) "json"

    Any ideas please?
  2. MattW

    MattW Well-Known Member

    Are you getting any errors in the actual e-mail log on the server?
  3. woei

    woei Well-Known Member

    Do you have limits of sending a numbers of mails per hour per domain/user? What server software do you use?
  4. Stuart Wright

    Stuart Wright Well-Known Member

    No. Seems like one of the mail servers was on a block list. Tim has moved the IP.
    I need to have all the members awaiting confirmation sent their activation emails again.
    Please tell me there is an option to do this.
  5. MattW

    MattW Well-Known Member

    I don't know if you can TBH. I can't see a way via the ACP. Maybe @Brogan or @Jake Bunce know?
  6. woei

    woei Well-Known Member

    Well you can try this: Go to email users, and select only users registered between a specific period (maybe last two weeks) and awaiting e-mail confirmation. Your message can be something that something went wrong with the activation e-mail and if they want to register they need to click this link. This is the link: http://yourdomain.net/account-confirmation/resend to let a user resend their activation codes.

    Good luck :)
    Jake Bunce likes this.

Share This Page