• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Fixed Elasticsearch server returned no response. Is it running?

Mike

XenForo developer
Staff member
#22
That's indicative that your ES instance is either having problems or needs to be configured. The application can only report the issue; getting this error is generally indicative of outside issues (it's similar to failing to connect to MySQL).
 

DRaver

Active member
#23
Four communities on this server use the Elasticsearch program but only one have the that problem.
The question is why an how to fix it.

Restart Elasticsearch or disable this add on on that forum that makes the problem, an than activate and make a cache rebuild?
 

vinafix

Active member
#24
How to fix?

Elasticsearch server returned no response. Is it running?
25 minutes ago - library/XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php:1012

#0 /var/www/html/library/XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php(361): XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->_logSearchResponseError(false, true)
#1 /var/www/html/library/XenForo/Search/SourceHandler/Abstract.php(115): XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->executeSearch('', false, Array, Array, false, '200')
#2 /var/www/html/library/XenForo/Search/Searcher.php(79): XenForo_Search_SourceHandler_Abstract->searchGeneral('', Array, 'date', '200')
#3 /var/www/html/library/TagEss/XenForo/ControllerPublic/Forum.php(137): XenForo_Search_Searcher->searchGeneral('', Array, 'date')
#4 /var/www/html/library/XenForo/FrontController.php(351): TagEss_XenForo_ControllerPublic_Forum->actionTagged()
#5 /var/www/html/library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
#6 /var/www/html/index.php(13): XenForo_FrontController->run()
#7 {main}

Automatically one day it appeared once.
I have to run the service elasticsearch start to continue using