1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Elasticsearch server returned no response. Is it running?

Discussion in 'Enhanced Search Support' started by hollosch, Feb 22, 2016.

  1. hollosch

    hollosch Active Member

    Server Error Log
    Error Info
    XenForo_Exception: Elasticsearch server returned no response. Is it running? - library/XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php:878
    Generated By: Unknown Account, Today at 4:05 PM
    Stack Trace

    #0 ../library/XenES/Search/SourceHandler/ElasticSearch.php(326): XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->_logSearchResponseError(false, true)
    #1 ../library/XenForo/Search/SourceHandler/Abstract.php(115): XenES_Search_SourceHandler_ElasticSearch->executeSearch('', true, Array, Array, false, '200')
    #2 ../library/XenForo/Search/Searcher.php(79): XenForo_Search_SourceHandler_Abstract->searchGeneral('', Array, 'date', '200')
    #3 ../library/XenForo/ControllerPublic/Search.php(353): XenForo_Search_Searcher->searchGeneral('', Array, 'date')
    #4 ../library/XenForo/FrontController.php(351): XenForo_ControllerPublic_Search->actionMember()
    #5 ../library/XenForo/FrontController.php(134): XenForo_FrontController->dispatch(Object(XenForo_RouteMatch))
    #6 ../index.php(13): XenForo_FrontController->run()
    #7 {main}

    Request State

    array(3) {
    ["url"] => string(65) "http://regio-portal.wiki/search/member?user_id=523&content=thread"
    ["_GET"] => array(2) {
    ["user_id"] => string(3) "523"
    ["content"] => string(6) "thread"
    }
    ["_POST"] => array(0) {
    }
    }
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

Share This Page