1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Editor issue when pasting special characters

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by imthebest, Mar 5, 2014.

  1. imthebest

    imthebest Formerly Super120

    1. Type something in the rich editor, for example: "bla bla bla"
    2. Open an external editor like Notepad and write "Diör" then copy that to the clipboard.
    3. Select the latest "bla" from the text you wrote in step #1 and paste the text from step #2 (as if you want to replace "bla" with "Diör").
    4. Everything gets deleted and the only thing you have now is "Diör".

    Firefox 27.0.1 - Win 7
     
  2. Amaury

    Amaury Well-Known Member

    I'm not able to confirm this on Mozilla Firefox 27.0.1.
     
  3. Martok

    Martok Well-Known Member

    Confirmed. I've just replicated this on Windows 7. I didn't need to do it with special characters though, it did the same with ordinary ones too.

    It's a little intermittent as well - usually it did this but on a couple of occasions it behaved as expected.
     
  4. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Confirmed.

    Tested on:

    Mozilla/5.0 (Macintosh; Intel Mac OS X 10.9; rv:27.0) Gecko/20100101 Firefox/27.0
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Should be fixed now. There's some very complex selection related code here.

    It'll be rolled out here some time today.
     
  6. AndyB

    AndyB Well-Known Member

    Please let us know when it's rolled out. I'm still experiencing some strange paste issues in Conversations as of a few minutes ago.
     
  7. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It has been rolled out. Do a hard refresh just in case to force new JS.
     

Share This Page