1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dont know why this is here..Help plz

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by strongarm_playa, Jun 2, 2012.

  1. strongarm_playa

    strongarm_playa Active Member

    Ok. I got my forum up and running smoothly, but when I go to a profile page I have a blue bar across the screen. What is that and why is that there?
    bar.PNG
     
  2. CyclingTribe

    CyclingTribe Well-Known Member

    What's the site URL where we can see this happening?
     
  3. strongarm_playa

    strongarm_playa Active Member

  4. strongarm_playa

    strongarm_playa Active Member

    I got the blue out of the bar, but it now has 2 lines there where the bar use to be
     
  5. Jake Bunce

    Jake Bunce XenForo Moderator Staff Member

    From the source code, this div is responsible for that bar:

    Code:
    <div class="secondaryBar"></div>
    
    Search your style for "secondaryBar":

    Admin CP -> Appearance

    Screen shot 2012-06-04 at 4.43.07 AM.png
     
    strongarm_playa and CyclingTribe like this.
  6. strongarm_playa

    strongarm_playa Active Member

    I will try to find this when I get home today. Xenforo was down and I didn't get to see your illustration. But I did search and was unable to find a secondary bar. But i will look again shortly.
     
  7. strongarm_playa

    strongarm_playa Active Member

    Hey.. Thanks alot!! It worked. No longer have that bar!!
     

Share This Page