1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Display results as threads in ES 1.2

Discussion in 'Enhanced Search Support' started by Xon, Aug 8, 2014.

  1. Xon

    Xon Well-Known Member

    I'm running Elastics Search 1.2.1 with XenForo Enhanced Search 1.1.0, and am seeing what appears to be a regression of this issue where ticking "Display results as threads" doesn't appear to be working.

    Searching by threads for a user's posts works, but not the advanced threads & post search.

    It's possible there is an addon which is causing this, but Elastic search tends to love making breaking changes so I'ld thought to check first.
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I just checked locally with ES 1.2.1 and the latest version of the add-on and it works correctly for me. I haven't heard any reports of this since that fix, but it's not the most commonly used feature.
     
    Xon likes this.
  3. Karelke

    Karelke Active Member

    Display results as threads works fine here (XenForo 1.3.4 + ES 1.2.1).
     
    Xon likes this.
  4. RoldanLT

    RoldanLT Well-Known Member

    Also, no problem here, using ES 1.3.1.
     
    Xon likes this.
  5. Xon

    Xon Well-Known Member

    Thanks.

    I've got 2 addons which may be touching the Search form, XenTag and ConvSearch. I'll have to start with explorative debugging in a non-live environment to figure out how it is being broken.
     
  6. Xon

    Xon Well-Known Member

    After reindexing everything, the problem appears to have gone away.

    Wat. :confused:
     

Share This Page