XF 2.1 Custom user fields have disappeared

My custom user fields have straight up disappeared.

I momentarily deleted everything from extra.less and the problem still persists, so it's nothing with extra.less.

The Custom fields checkbox is selected in style properties > messages.

Under Custom user fields > General options, I have "Viewable in message user info" selected.

They have been visible for months and have disappeared. I absolutely cannot find anything that I have changed.
 
Last edited:
@AhmedAbdallah

I changed to a blank default and it works fine.

Also, when I go to style properties > messages and select "custom user fields" to be displayed, they won't display. But if I also select "total messages", then the total messages AND custom user fields appear.
 
I tried that and there's no change.

Would it be something linked to the user title ladder (which I don't use)? It's weird why they only appear when I select "show total messages". It's never done that before.
 

AhmedAbdallah

Active member
I tried that and there's no change.

Would it be something linked to the user title ladder (which I don't use)? It's weird why they only appear when I select "show total messages". It's never done that before.
If "show total messages" is selected. Custom fields appear
Does this problem appear with all styles؟

I apologize for the language errors
 
But to answer your question and for anyone reading this in the future,

Yes, custom fields only appeared when "show total messages" was selected. When unselected, it would hide the custom fields.
 
Top