1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed Chrome: XenForo.isTouchBrowser returns true

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Karelke, Nov 16, 2011.

  1. Karelke

    Karelke Active Member

    I'm currently not seeing the XenForo tooltips on the forum index:

    xenforo-1.PNG
    So I did some testing, and XenForo.isTouchBrowser() (this function activates the tooltips when you're not using a touch browser) returns true in the console:

    xenforo-2.PNG

    I'm using Chrome 17 dev (17.0.938.0). I known, this is an unstable release but it looks like Chrome implemented touch events: http://code.google.com/p/chromium/issues/detail?id=100269
    So this function won't work in the next stable release anyway.

    xenforo-3.PNG
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

  3. qpa

    qpa Member

    Why not use the useragent to detect "mobile/touch" browser? If someone uses a touch-screen attached to a normal pc,
    (this is imho more rare, than using chrome *g*) it would be more useful for him to fake a "tablet browser" to retrieve touch-optimised webpages
    in general.
     
  4. x_Stricken_x

    x_Stricken_x Active Member

    That solution seems to work, at least in Chrome dev. I didn't try their test page from my iPod though
     
  5. Kier

    Kier XenForo Developer Staff Member

    Should be fixed now I think.
     
  6. Karelke

    Karelke Active Member

    Confirmed :)
     

Share This Page