1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.3 can't see threats when I login (after upgrade)

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Saburov, May 26, 2014.

  1. Saburov

    Saburov Active Member

    After upgrade to 1.3.2, I couldn't see threads when I login to my xenforo forum. There is only a blank page like this.

    fikir cephesi blank.png


    You can check with my website public account
    user name: anonim
    password: anonim
     
  2. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Only problem.... YOU know what your website is, but none of us do. ;)
     
    Saburov likes this.
  3. Saburov

    Saburov Active Member

    www.fikircephesi.com :rolleyes:
     
  4. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Shows up fine for me, except for going into a thread. Disable your add-ons and see if that solves the problem.

    Screen Shot 2014-05-26 at 8.21.11 AM.png
     
    Saburov likes this.
  5. Saburov

    Saburov Active Member

    Yes, I figure it out. The problem is "Minorin editor toolbar". When I disabled it the problem solved. I think I should upgrade it too. Thanks Tracy :)
     
  6. Saburov

    Saburov Active Member

    And I'm surprised all my forum completly is english language on your browser. Is this a auto translate function or a xenforo feature?
     
  7. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    Chrome with Google Translate.
     

Share This Page