1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

MG 1.1 Cannot link media from Album to Category

Discussion in 'Media Gallery Support' started by SuchMuch, Jan 5, 2016.

  1. SuchMuch

    SuchMuch Member

    I run Xenforo ver. 1.5.4 with Xenforo Media Gallery ver. 1.1.3 installed.

    I have some images uploaded to the album. There is a category all users can upload their best images.

    Problem: I cannot link already uploaded pictures to category, the only way to have them in the category is to upload once again from computer. I tried adding every url produced on single picture page to the category but with no success. Pls find snaps attd.
    url.jpg Error.jpg

    Question: Is there a possibility to avoid double upload of the same pictures?

    Thnks in advance for yr solutions!
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    To receive support, you should log on to your Customer Area and add your forum username to the Forum Users page.

    Images can only exist in a single album or category, not both. Suggestions have been made in the past to allow images to exist in multiple albums/categories or indeed allow albums themselves to exist inside a category.

    In the meantime, if you require an image to exist in more than one place it will need to be uploaded again.
  3. SuchMuch

    SuchMuch Member


    I really don't want to waste my server disc free space. Should I wait for new Media Gallery release with this ability added? If yes, when this could happen?
  4. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    We don't currently have a firm timescale for this.
  5. SuchMuch

    SuchMuch Member

    Could this happenwithin, let us say, half a year or year?
  6. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Our current focus is XenForo 2.0 (and its associated products) so we aren't really in a position to comment on timescales for individual features.

Share This Page