1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Browser Issue Bug ? The uploaded file is empty ?

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by Digital Doctor, Mar 14, 2011.

  1. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    I can't seem to upload .jpg files.
    I get that error message.

    Using chrome.
    I'll keep investigating.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Where to? Here or your own site?

    Testing .jpg upload...all OK.
     
  3. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    [​IMG]

    This is the error I get.

    Uploading here.

    Chrome 10.0.648.133 - says up to date.

    worked in FireFox.
     

    Attached Files:

  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Attached Files:

  5. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    screwed.jpg

    Works in IE8 (all on the same PC).

    Same error in Chrome.
    [​IMG]

    rebooted chrome. same problem.
     
  6. Shadab

    Shadab Well-Known Member

  7. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Rebooted the PC. Same problem.
    Latest version of Chrome.
    Chrome 10.0.648.133
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Which OS are you running?
     
  9. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Vista.
     
  10. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Arrgh!
    I'm going to have to boot up the creaking old laptop now o_O
     
  11. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Cleared cache, etc.
    No help.

    Can you add - [Chrome] to the title ?

    I believe My Adobe Flash Player updated recently, right after rebooting.
     
  12. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Testing upload using Chrome 10 on Vista (spits).
     

    Attached Files:

  13. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    I can't upload to 8wayrun.com (Jaxel) either.
     
  14. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    A different PC (same LAN @ Work).
    Just loaded Chrome on this PC.
    This PC has Vista as well.
    Won't upload as well.
     
  15. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    female-front.jpg
    Chrome on Windows 7 works well
     
  16. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    A Vista laptop.
    Generally out of date with respect to Adobe Flash player, Windows Vista, probably everything.

    New install of Chrome.
    Upload worked.
     

    Attached Files:

  17. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Interesting.
    Attempting to upload stuff off a network drive just failed.
     
  18. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    and uploading the same image just now off a local drive worked.

    soo ... the problem seems to come from uploading off a Networked drive !
     

    Attached Files:

  19. Digital Doctor

    Digital Doctor Well-Known Member

    Yep.
    I can't upload an image off a Networked Drive.
     
  20. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Is it possible your IT department has placed restrictions on outgoing content?
     

Share This Page