1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.2 Blank after enabling APC

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by LPH, Sep 1, 2013.

  1. LPH

    LPH Well-Known Member

    Ah - the adventure continues -

    Pages are blank after adding the following to php.ini then restarting apache2:

    extension = apc.so
    apc.shm_size = 128
    apc.stat = 0

    Shows caching fine for front of site (WordPress).

    In /library/config.php

    $config['cache']['enabled'] = true;
    $config['cache']['frontend'] = 'Core';
    $config['cache']['frontendOptions']['cache_id_prefix'] = 'apc_';
    $config['cache']['cacheSessions'] = true;
    ini_set('display_errors', true);
    $config['cache']['frontendOptions'] = array(
      'caching'  => true,
      'automatic_serialization'  => true,
      'lifetime'  => 10800
    $config['cache']['backend'] = 'Apc';
    Any suggestions on what to do to get the site to render properly now?

    Update: Error logs:

    PHP Fatal error:  require_once(): Failed opening required '' (include_path='/path/to/community/library:.:.:/
    usr/share/php:/usr/share/pear') in /path/to/community/library/Zend/Filter.php on line 209
    Update 2: Yes, I rebooted the server ;)
    Last edited: Sep 1, 2013
  2. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    If I'm not mistaken (and I frequently am) it was recommended NOT to cache the sessions if you use APC. But that shouldn't have anything to do with your problem.
  3. LPH

    LPH Well-Known Member

    Thank you for the reply.

    I finally figured out the little bugger (a few moments ago).

    The issue was an errant php.ini file /etc/php5/fpm/php.ini and /etc/php5/apache2/php.ini .. .. one had apc.stat=0 ...

Share This Page