1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Fixed blackberry reply to pm error

Discussion in 'Resolved Bug Reports' started by majdi, Feb 19, 2011.

  1. majdi

    majdi Well-Known Member

    yesterday i was trying to respond to a private message using a blackberry phone (os 5) and i wasn't able to. there is no quick reply box and clicking on "more options" generates an error, unfortuantely i don't remember what the error text is.
    can someone else confirm it please?
     
  2. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    Can't you try to redo what you did? :S
     
  3. majdi

    majdi Well-Known Member

    not very hard to guess: if i could i would have posted the error
    if you have a blackberry and you can reproduce the error to confirm the bug you are welcome to post here :)
     
  4. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    I wish I had one.
     
    majdi likes this.
  5. Andy.N

    Andy.N Well-Known Member

    I just replied to one of the PM here using BB Curve (OS 4.5) with no problem.
     
  6. Vincent

    Vincent Well-Known Member

    Then the problem is in OS 5 :(
     
  7. majdi

    majdi Well-Known Member

    i will try again tonight and update this thread
     
  8. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    From looking around, older BBs OS 6 will hit our mobile safari match, but I have no idea what browser or user agent is being used by OS 5 - anyone with the problem able to get a user agent string?
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I may have tracked it down. I see various UAs like:

    BlackBerry9700/5.0.0.535 Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1 VendorID/-1

    So I'm matching that now. Going to consider this fixed unless we get a wildly different UA.
     

Share This Page