Fixed Android 2.3.5 Editor Issue

ScottLott

Member
Hey Guys,
I'm using an HTC Evo 4G running Android 2.3.5

I'm unable to post on XenForo 1.2 using the phone's default internet browser.

When I tap on the editor text box, a green line is placed around it for a moment then it goes away. The onscreen keyboard never comes up.

This also happens when I try to use the example editors on the Redactor home page:
http://imperavi.com/redactor/

Using Mobile Firefox instead of the default browser is a good temporary work around.
 

Brogan

XenForo moderator
Staff member
If it doesn't even work on the Redactor site then I would guess it's an unsupported browser.

What is the user agent string?
 

Mike

XenForo developer
Staff member
None of my devices are running Gingerbread any more, so can anyone else double check this? Looks like I may have to keep the editor disabled for Android 2.

Can you get the user agent for the stock browser and FF from the phone? http://whatsmyua.com/
 

ScottLott

Member
Having to copy this off my phone screen, there may be errors...

Default Browser:
Mozilla/5.0 (Linux; U; Android 2.3.5; en-us; Sprint APA... Build/GRJ90) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Vecersion/4.0 Mobile Safari/533.1

Firefox Mobile:
Mozilla/5.0 (Android; Mobile, rv:21.0) Gecko/21.0 Firefox/21.0
 
Last edited:

Brogan

XenForo moderator
Staff member
This is mine:

Mozilla/5.0 (Linux; U Android 2.3.5; en-gb; HTC_WildfireS-orange-LS Build/GRJ90) AppleWebKit/533.1 (KHTML, like Gecko) Version/4.0 Mobile Safari/533.1
 
Top