XF 1.5 Ajax stopped working

#1
I think some of my mods changed a styling option (we don't know what or who right now) - but all Ajax options (like the drop-down menu for Conversations etc) stopped working today.

When I check Chrome for the error log I get this:

Uncaught TypeError: jQuery.easing[jQuery.easing.def] is not a function
at Object.swing (xenforo.js?_v=83aec6cc:151)
at init.run (jquery-1.11.0.min.js:4)
at i (jquery-1.11.0.min.js:4)
at Function.n.fx.timer (jquery-1.11.0.min.js:4)
at lc (jquery-1.11.0.min.js:4)
at HTMLDivElement.g (jquery-1.11.0.min.js:4)
at Function.dequeue (jquery-1.11.0.min.js:3)
at HTMLDivElement.<anonymous> (jquery-1.11.0.min.js:3)
at Function.each (jquery-1.11.0.min.js:2)
at e.fn.init.each (jquery-1.11.0.min.js:2)

Does anybody have an idea what the cause of this might be?
 

tenants

Well-known member
#2
Turn them off one by one... test

hard to guess without your list of plugins, possibly the style, but really could be anything
 
#3
Turn them off one by one... test

hard to guess without your list of plugins, possibly the style, but really could be anything
Thanks for your reply.
I only have three plugins installed:

Import Tools by Waindigo 1.0.0

Moderator Essentials 1.12.3

XenForo Enhanced Search 1.1.6

And this issue didn't occur right after the installation of any of those. It just "came out of nowhere" today.

And with saying "turn them off" - I'm sorry but I'm not sure what you mean. Turn off what? Some options?
 

tenants

Well-known member
#4
In the plugins section you can turn each one off, here: yoursite/admin.php?add-ons/

upload_2017-3-1_23-29-48.png

Came out of no where, sounds like it could be another issue rather than plugins, check the plugins first
 
#5
Ah ok, yeah I disabled them and the issue is still there... :/

Do you have any other idea how I could find the root of this issue?
 
Top