1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.1 after converting to xenForo...

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by gmaister22, May 22, 2013.

  1. gmaister22

    gmaister22 Active Member

    Hey there..

    few days ago, i converted my board from IPB to xenForo and i just noticed that my Google Webmaster Tools is full of errors.

    Obviously, IPB uses a different URL structure so all my URLs on google are in IPB structure...thus Webmaster Tools is giving errors...

    [​IMG]

    As you can see, my main site (which is the one with www infront) has the old layout (IPB) while the non www domain has already been cached...(i of course have a 301 redirection in my .htaccess file, that is working just fine and i have set up my main domain to be the one with the www)

    [​IMG]
    [​IMG]
    Any ideas what i could do? Because right now, google is indexing my site using IPB's URL structure...

    Also, all graphs end on the 19th, which is when i converted to XF....what is wrong? :(
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  3. gmaister22

    gmaister22 Active Member

    I hadn't...i just did though

    That's my .htaccess file
    Code:
    #    Mod_security can interfere with uploading of content such as attachments. If you
    #    cannot attach files, remove the "#" from the lines below.
    #<IfModule mod_security.c>
    #    SecFilterEngine Off
    #    SecFilterScanPOST Off
    #</IfModule>
     
    ErrorDocument 401 default
    ErrorDocument 403 default
    ErrorDocument 404 default
    ErrorDocument 500 default
     
    <IfModule mod_rewrite.c>
        RewriteEngine On
     
          RewriteCond %{HTTP_HOST} ^razeflux\.com$
          RewriteRule ^/?$ "http\:\/\/www\.razeflux\.com\/" [R=301,L]
     
     
        #    If you are having problems with the rewrite rules, remove the "#" from the
        #    line that begins "RewriteBase" below. You will also have to change the path
        #    of the rewrite to reflect the path to your XenForo installation.
        #RewriteBase /xenforo
     
        #    This line may be needed to enable WebDAV editing with PHP as a CGI.
        #RewriteRule .* - [E=HTTP_AUTHORIZATION:%{HTTP:Authorization}]
       
            # IPS Rewrite Rules
        RewriteCond %{REQUEST_URI} /(topic|forum|user)/ [OR]
        RewriteCond %{QUERY_STRING} (^|&)show(topic|forum|user)= [OR]
        RewriteCond %{QUERY_STRING} ^/(topic|forum|user)/ [OR]
        RewriteCond %{PATH_INFO} ^/(topic|forum|user)/
        RewriteRule ^.*$ ips2xf.php [NC,L]
     
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f [OR]
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -l [OR]
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -d
        RewriteRule ^.*$ - [NC,L]
          RewriteRule ^(data/|js/|styles/|install/|favicon\.ico|crossdomain\.xml) - [NC,L]
          RewriteRule (robots\.txt)$ robots.php [NC,L]
        RewriteRule ^.*$ index.php [NC,L]
    </IfModule>
     
    
    All the old links now are redirecting to http://www.domain.com though

    is there a way i can make old urls to new urls?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

  5. gmaister22

    gmaister22 Active Member

    Yeap mate,

    Code:
    <?php
     
    /* ----------------------------------------------------------- *\
    This variable defines where XenForo is installed.
     
    If you have not installed XenForo into the same directory in which
    IP.board was installed, you will need to provide the full path to
    the XenForo directory here. Remove the leading // and then enter
    the path as in the following examples:
    #
    #    $fileDir = '/home/example/public_html/new_forums';
    #
    #    $fileDir = 'C:/inetpub/wwwroot/xenforo';
    #
    \* ----------------------------------------------------------- */
     
        $fileDir = '/home/*****/public_html';
     
    /* ----------------------------------------------------------- *\
    This constant defines the table from which the import redirection
    scripts will fetch their data. Normally they will use the table
    'xf_import_log', but if you have archived your import data, you
    should provide the name of the archive table here. Remove the
    leading // and then replace 'import_log_x' with the name of your
    archive table, as in the following examples:
    #
    #    define('IMPORT_LOG_TABLE', 'my_import_log');
    #
    #    define('IMPORT_LOG_TABLE', 'import_log_my_forums');
    #
    \* ----------------------------------------------------------- */
     
        define('IMPORT_LOG_TABLE', 'archived_import_log');
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Can you post an example of an old IPB URL and the new XF URL for the same thread and post?
     
  7. gmaister22

    gmaister22 Active Member

    OOhh it's working now, i guess it needed its time! thanks brogan :)

    That'd be enough to solve the issue with webmaster tools?
     
  8. gmaister22

    gmaister22 Active Member

Share This Page