1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 Admin Panel search null

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Placid, Jan 29, 2016.

  1. Placid

    Placid Member

    When i click the main search button on the top right (admin cp) it returns nothing, it looks like this http://prntscr.com/9wifux

    any suggestions?
     
  2. Chris D

    Chris D XenForo Developer Staff Member

    Do you have any errors coming up in your browser console? Have you changed any admin templates or installed any add-ons that might?

    You could try rebuilding master data. Just go to http://<your_site_url>/install/ and click the "Rebuild Master Data" button.
     
  3. Placid

    Placid Member

    yeah, i tried that. didnt fix it?
     
  4. Placid

    Placid Member

    and no errors in the console either.
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Can you run the file health check to confirm all files have been uploaded correctly?

    As additional confirmation, please disable all add-ons to be sure the issue still happens.
     
  6. Solidus

    Solidus Well-Known Member

    Cloudflare with Rocket Loader does that.
     
    Placid likes this.
  7. Placid

    Placid Member

    Yeah, looks it was that. Quite strange as i have used it before and never had an issue with it.
     
  8. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    To use it with XenForo, you have to do exceptions... and with their BETA tag hanging on it, it's not really worth the hassle.
    I have read of similar things happening with IPS and using it - so it's not limited to XenForo.
     

Share This Page