1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XF 1.5 1.2 GB error_log

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by vbuser, Oct 27, 2015.

  1. vbuser

    vbuser Active Member

    Is it okay to delete this? I can't even open it in notepad. BTW there's not many errors in my admincp.
     
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That's not a XenForo file. Ideally you would want to see what's in it (it's probably web server errors) but if you can't open it, you can likely delete it. (As always, if you're unsure, backing it up is worthwhile.)
     
  3. vbuser

    vbuser Active Member

    This is located inside my forum's directory. I thought it belonged there.
     
  4. vbuser

    vbuser Active Member

    You're saying this is not a xenforo file? I was able to open it's filled with the following errors:
    Code:
    [27-Oct-2015 09:00:19 America/New_York] PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/imagick.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/imagick.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0
    [27-Oct-2015 09:00:19 America/New_York] PHP Warning:  PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/magickwand.so' - /usr/local/lib/php/extensions/no-debug-non-zts-20100525/magickwand.so: cannot open shared object file: No such file or directory in Unknown on line 0
     
  5. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    It's not an XF file. That's your PHP telling you that you're trying to load PHP extensions (in php.ini) that don't exist.
     
  6. vbuser

    vbuser Active Member

    Thanks. How did PHP put this in the forum directory? Is it automatic? Sorry for the questions.

    EDIT: My host fixed it. That file had been accumulating since December of last year.
     
    Last edited: Oct 27, 2015
  7. Tracy Perry

    Tracy Perry Well-Known Member

    I've sometimes found a PHP error_log in the script root directory. The ones I have found normally dealt with Tapatalk errors (before I removed it from the site).

    To solve that issue, have your host install the imagemagick PECL and restart their PHP processor.
     
    vbuser likes this.

Share This Page