• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

XF 1.1 1.1.4 Upgrade Error

DBA

Well-known member
#1
Didn't find this error anywhere else on the forum, any ideas?

Code:
Server Error
 
Undefined index: allo
 
XenForo_Application::handlePhpError() in XenForo/Model/Permission.php at line 1818
XenForo_Model_Permission->_getMergedPermissionPriorityValue() in XenForo/Model/Permission.php at line 1793
XenForo_Model_Permission->_getPermissionPriorityValueFromList() in XenForo/Model/Permission.php at line 1680
XenForo_Model_Permission->buildPermissionCacheForCombination() in XenForo/Model/Permission.php at line 1505
XenForo_Model_Permission->rebuildPermissionCombination() in XenForo/Model/Permission.php at line 1453
XenForo_Model_Permission->rebuildPermissionCache() in XenForo/CacheRebuilder/Permission.php at line 33
XenForo_CacheRebuilder_Permission->rebuild() in XenForo/ControllerHelper/CacheRebuild.php at line 26
XenForo_ControllerHelper_CacheRebuild->rebuildCache() in XenForo/Install/Controller/Upgrade.php at line 232
XenForo_Install_Controller_Upgrade->actionRebuild() in XenForo/FrontController.php at line 310
XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 132
XenForo_FrontController->run() in /var/www/vhosts/xxxxxxxxxx.com/httpdocs/install/index.php at line 18
 

DBA

Well-known member
#2
Just to add I have all plugin's disabled via the config and also ran a file health check (everything check out).
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#3
allo? That looks like "allow" misspelled. Perhaps an invalid permission value somewhere. I can take a look if you give me access to phpmyadmin and admin access to the forum (for the upgrade).
 

DBA

Well-known member
#4
allo? That looks like "allow" misspelled. Perhaps an invalid permission value somewhere. I can take a look if you give me access to phpmyadmin and admin access to the forum (for the upgrade).
Thanks Jake! Give me a sec to get the test admin account setup. (y)
 

Jake Bunce

XenForo moderator
Staff member
#5
FYI for others. This problem is apparently specific to his test server. The permission values are all correct in the database but they are wrong during execution. I saw cases where the last letter was truncated from both 'allow' and 'reset'. This could be a PHP problem, or maybe a problem with the MySQL connector. I didn't pinpoint it since it was discovered that his live server wasn't afflicted with this problem.