1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

xf_data_registry crash import

Discussion in 'Troubleshooting and Problems' started by Addsky, Sep 15, 2014.

  1. Addsky

    Addsky Member

    Hi, i got some problem. I make backup forum and want use it. When i back up it to site after xf_data_registry table all other tables got hyrogliphs instead of russian symbols. If i remove xf_data_registry from import - all ok. How i can fix it?
     
    Last edited: Sep 15, 2014
  2. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    This would indicate an issue with your dump, import, or upload. I would recommend using the command line to do the dump and restore and ensure that you upload in binary mode (or upload it zipped).
     
  3. Addsky

    Addsky Member

    Sure i use command line for export and import. And if i open dump in text editor i see russian symbols, but after import all tables before xf_data_registry have normal russian symbols, but after this table start hyrogliphs.
     
  4. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    That certainly sounds like an issue with the dump. You may wish to try another tool to do the dump or to dump binary data as hexadecimal (--hex-blob).
     
  5. Addsky

    Addsky Member

    But why if i make dump with -table-ignore=xf_data_registry (without table xf_data_registry) all is okay?
     
  6. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I couldn't comment. That would be an issue with the dump/import tool as MySQL supports arbitrary binary data in tables.
     
  7. Addsky

    Addsky Member

    --hex-blob doesnt help, anyway same problems...
     
  8. Addsky

    Addsky Member

    So u dont know, how i can fix this problem?
     
  9. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    Unfortunately no, it's not something I've seen before. It seems like a dump/restore issue. If it still happens with hex blobs, that almost certainly seems like a restore issue. If you find that exporting that table separately allows it to work, that may be what's necessary.
     
  10. Addsky

    Addsky Member

    Yea, i make 2 dumps, 1 this table only, 1 all other and all work. But if it in 1 dump - dont work.
     
  11. Addsky

    Addsky Member

    Find some also problem, can u explain what row 'wfc_002b40e8ee03dc38bb9c8' - mean? what is it? in data_registry
     
  12. Mike

    Mike XenForo Developer Staff Member

    I believe it's related to the widget framework, but it's not a standard row.
     
  13. Andy.N

    Andy.N Well-Known Member

    Maybe @xfrocks can take a look at this since he's author of WF
     
  14. Addsky

    Addsky Member

Share This Page