1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

XenForo Nav Bar

Discussion in 'Styling and Customization Questions' started by DansTooGood, May 22, 2013.

  1. DansTooGood

    DansTooGood Member

    Hello,
    I was wondering how I would remove the nav bar at the top of my forums page so it is only the sections showing. This is because I wish to embed it into my website with an iframe but it would look very strange with two navigation bars. All I need to show on the forum is the forum sections.

    Does anyone know how I would go about doing this?

    Kind Regards,
    Dan.
     
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    You can edit the templates to remove it/comment it out.
    Or you can hide it using EXTRA.css:
    Code:
    .navTabs {
    display: none;
    }
     
  3. DansTooGood

    DansTooGood Member

    It's not just the tabs, I want everything gone except the actual forum module itself, do you know how to do this?
     
  4. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    That removes the whole nav bar.

    Perhaps you could post a mock up of what you want instead of me trying to guess what you mean by "forum module".
     
  5. DansTooGood

    DansTooGood Member

    I only want the highlighted red area showing.

    The yellow highlighted area is optional.[​IMG]
     
  6. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    The easiest thing to do then would probably be to edit the PAGE_CONTAINER template and remove these two sections near the bottom.

    Code:
    <header>
        <xen:include template="header" />
        <xen:edithint template="navigation" />
        <xen:edithint template="search_bar" />
    </header>
    Code:
    <footer>
        <xen:include template="footer" />
    </footer>
    Untested but it should work.
     
    Gabby and Jake Bunce like this.
  7. DansTooGood

    DansTooGood Member

    [​IMG]Thanks, that seemed to work extremely well!

    There is just one issue, there is still a blue box, I have circled it in the imaged attached.

    Is there a way to remove this?

    Thanks.
     
  8. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    Try setting Height of Header Logo in Style Properties to 0px.
     
    Gabby and Jake Bunce like this.

Share This Page