1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Xenforo 1.3 Smilie Error

Discussion in 'General XenForo Discussion and Feedback' started by Ayan, Apr 17, 2014.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ayan

    Ayan Member

    Hi Friends, I am getting an error while clicking on smilie button in the rich text editor :(

    Mysqli prepare error: Unknown column 'category.smilie_category_id' in 'on clause'
    1. Zend_Db_Statement_Mysqli->_prepare() in Zend/Db/Statement.php at line 115
    2. Zend_Db_Statement->__construct() in Zend/Db/Adapter/Mysqli.php at line 381
    3. Zend_Db_Adapter_Mysqli->prepare() in Zend/Db/Adapter/Abstract.php at line 478
    4. Zend_Db_Adapter_Abstract->query() in XenForo/Model.php at line 219
    5. XenForo_Model->fetchAllKeyed() in XenForo/Model/Smilie.php at line 389
    6. XenForo_Model_Smilie->getAllSmiliesCategorized() in XenForo/ControllerPublic/Editor.php at line 48
    7. XenForo_ControllerPublic_Editor->actionSmilies() in XenForo/FrontController.php at line 347
    8. XenForo_FrontController->dispatch() in XenForo/FrontController.php at line 134
    9. XenForo_FrontController->run() in /home/indiatec/public_html/index.php at line 13

    Please Help me ! Thanks !
  2. Brogan

    Brogan XenForo Moderator Staff Member

    If you require support, associate your forum user name with your license and post in the correct customer forum.
    Amaury likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page